Ознака : квејден

Секојдневие

Семејството на Квејден Бејлс одби донации од 700.000 долари: Попрво би ги дале парите во хуманитарни цели отколку тој да оди во Дизниленд

Еспресо
Момчето Квејден Бејлс има само девет години, а неговата мајка Јарака неодамна објави снимка каде што опишува дека тој е малтретиран на училиште. По ова...