17.8 C
Скопје
06:20 - 13 јуни, 2024

Ознака : Кике Цветче.

Ви препорачуваме на СПЕспресоЖенски печатЖивотни ПриказниСлајдер

(ФОТО) ИСКРЕНО СО ХРИСТИНА ЦВЕТКОСКА: Одамна ги прифатив стриите, но сега почнав да ги засакувам!

Кате Божиновска
Изборот на тоа кои лични работи да ги споделиме, а кои не, најчесто зависи од нас…Земете предвид дека покрај телото, подеднакво важно е и психата...