17.8 C
Скопје
05:57 - 13 јуни, 2024

Ознака : карамелизирани

Дестинации и Дегустации

Совршен сезонски десерт: Ка­ра­ме­ли­зи­ра­ни круши

Igor
Сос­тојки: 5 кру­ши со сред­на го­ле­мина 250 гр ше­ќер 1 ла­жи­ца ѓум­бир во прав 1 ла­жи­ца сок од ли­мон Под­го­товка: Из­миј­те ги кру­шите, пре­се­че­те ги...