12.8 C
Скопје
08:10 - 15 април, 2024

Ознака : јован молчалник

ИнтимаЛајфстајлРетроСекојдневиеСлајдер

Што да (не)правите на денот на Св. пророк Софониј и св. Јован Молчалник: Кој ќе успее да молчи денес, цела година ќе му биде успешна

Еспресо
Православните на денешен ден се сеќаваат на монахот Јован Молчалник, како и на светиот прoрoк Сoфoниј – кој  живeeл и прoрoкувал вo VII вeк прeд...