27.8 C
Скопје
10:17 - 13 јуни, 2024

Ознака : јагленохидрати

Здрави навикиЗдравјеСлајдер

НЕ ДЕБЕЛЕАТ СИТЕ ЈАГЛЕНОХИДРАТИ: Овие нема да му наштетат на вашиот струк

Ј.К.Д
Јагленохидратите ги следи лош глас за најголеми непријатели на струкот. Но деталните истражувања покажуваат дека не сите јагленохидрати дебелеат. Па, доколку сте загрижени за добрата...