Ознака : историски настнаи

Ви Препорачуваме Лајфстајл

На денешен ден е роден Бајага, а светот се збогуваше од единствениот Бон Скот: Настани кои ја одбележаа музиката низ историјата…

Еспресо
Балканскиот музички свет ќе го памети 19 февруари како ден кога е роден еден од највлијателните музичари на овие простори – Момчило Бајагиќ Бајага, додека...