7.8 C
Скопје
05:01 - 28 февруари, 2024

Ознака : гуда

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

(ФОТО) ВО РАЈСКОТО ДВОРЧЕ НА ГУДА ВО МОНОСПИТОВО: Тука цвеќињата пеат заедно со птиците

Ј.К.Д
Ѕирнавме во дворот на Гуда Качурова, во село Моноспитово, и одлучивме целото волшепство да ви го донесеме пред очи, па и пред нос – зашто...