37.8 C
Скопје
12:48 - 18 јули, 2024

Ознака : ге 132

Здрави навикиЗдравјеСлајдер

Променливо време и сезона на вируси, што да се преземе? Ефикасна стратегија за намалување на времетраењето и интензитетот на вирусните инфекции

Еспресо
Променливото време повторно ја отвори сезоната на вирусни инфекции. И токму тогаш кога помисливме дека ја надминавме ковид-пандемијата, се соочуваме со нови вирусни мутации. Што...
Ви ПрепорачувамеЕспресоЗдрави навикиЗдравјеИстражувањаСлајдер

Докажано со нова „ин виво“ студија: Природна стратегија за намалување на времетраењето и интензитетот на вирусни инфекции – со антиоксиданси против вируси

Еспресо
Со новата „ин виво“ научноистражувачка студија се потврдува дека производот Ge 132+ Natural може да доведе до слабеење на оксидативниот стрес. Етичката комисија за истражување...