10.8 C
Скопје
10:21 - 10 декември, 2022

Ознака : дневен

Астро Слајдер Хороскоп

Астро прогноза за среда, 7 декември

Еспресо
ОВЕН На 7 декември Овенот ќе треба да се грижи за безбедноста на нешто многу важно, да го сочува, зашто ќе биде ставен во искушение...
Астро Слајдер Хороскоп

Астро прогноза за недела, 4 декември

Еспресо
ОВЕН На 4 декември Овенот ќе треба да забави, велат ѕвездите. Оваа недела треба да бидете коректни и во никој случај да не трчате пред...
Астро Слајдер Хороскоп

Астро прогноза за четврток, 1 јануари

Еспресо
ОВЕН На 1 декември, Овенот ќе треба да направи нешто или непријатно или необично. Ѕвездите советуваат да се вклучите во борбата со себе уште од...
Астро Слајдер Хороскоп

Астро прогноза за среда, 30 ноември

Еспресо
ОВЕН На 30 ноември Овенот ќе треба да ја држи устата затворена. Ѕвездите предупредуваат: ако на овој ден си дозволите премногу да кажете, тогаш долго...
Астро Слајдер Хороскоп

Астро прогноза за вторник, 29 ноември

Еспресо
ОВЕН На 29 ноември Овенот ќе треба да дејствува одлучно и без жалење, велат ѕвездите. Ако на овој ден покажете кукавичлук, работата на целиот ваш...
Астро Слајдер Хороскоп

Астро прогноза за понеделник, 28 ноември

Еспресо
ОВЕН На 28 ноември Овните не треба да носат сериозни одлуки кои можат да им го променат животот. Ѕвездите предупредуваат: овој понеделник можете да изгубите...
Астро Слајдер Хороскоп

Астро прогноза за петок, 25 ноември

Еспресо
ОВЕН На 25 ноември Овенот мора да биде целосно вооружен (со зборови). Можеби ќе треба да докажувате нешто некому. Ѕвездите предупредуваат: ќе мора да дејствувате...
Uncategorized Астро Слајдер Хороскоп

Астро прогноза за четврток, 24 ноември

Еспресо
ОВЕН На 24 ноември Овенот ќе треба да направи самоодбрана. Најверојатно, не се работи за физичка, туку за морална заштита. Ѕвездите препорачуваат овој четврток да...
Астро Слајдер Хороскоп

Астро прогноза за вторник, 22 ноември

Еспресо
ОВЕН Овенот ќе треба да сфати и прифати нешто овој вторник. Ѕвездите предупредуваат: ако тврдоглаво се држите до вашиот став, можете да почнете да губите....