15:15 - 19 април, 2024

Ознака : Бранко Дудуковски

Ви ПрепорачувамеДестинации и ДегустацииЕспресоЖенски печатСлајдер

РАЗГОВОР Вики Димчевска и Бранко Дудуковски: Малешевска Аронија e дефиниција за 100% органски планински хедонизам

Ј.К.Д
Разговараме со Вики Димчевска, промоторка и менаџерка на „Малешевска аронија“ и со господинот Бранко Дудуковски, основоположник на брендот. Димчевска е успешна, амбициозна, урбана млада жена...