16.8 C
Скопје
14:33 - 27 февруари, 2024

Ознака : балкони

Ви препорачуваме на СПЕспресоЖенски печатЖивотни ПриказниСлајдер

(ФОТО)ЦВЕТНАТА ПРИКАЗНА НА ВЕСНА ЗДРАВКОВСКА: Цвеќињата сами кажуваат што бараат и што им треба!

Ј.К.Д
Во скопско Стајковци има еден двор кој едноставно не можете да го одминете. Оддалеку мириса, оддалеку плени, оддалеку навестува убавина. Заслужна за ова цветно волшепство...