28.8 C
Скопје
00:13 - 5 јули, 2022

Категорија: Календар

Ви Препорачуваме Женски печат Календар Слајдер

Жените низ времето: Деновиве пред години Елизабета Втора беше крунисана за кралица, Милица Стојанова, Лори Андерсон и Жозефина Бејкер слават роденден…

Јасмина Кантарџиева Димков
2 јуни 1953 – Елизабета Втора беше крунисана за кралица на Обединетото кралство во Вестминистерската опатија по ненајдената смрт на нејзиниот татко, кралот Џорџ Шести....