Ознака : совети за заштита

Секојдневие

Што да направите доколку сте на отворено, а надвор има грмотевици!

Слободен Печат
Најдобра заштита од удар на гром е превенција затоа што е природна непогода од која не можеме целосно да се заштитиме, освен ако не сме...