Tag : Слаѓа Алегро

Балкан Ви Препорачуваме Сцена

Сите ги изненади: Српската пејачка Слаѓа Алегро објави провокативна фотографија, градите во преден план! (ФОТО)

Васко Спасоски
Познатата српска пејачка Слаѓа Алегро е позната по тоа што скоро никогаш својата кариера не ја градеше со помош на скандали и разголување… Но, така...