16.8 C
Скопје
01:40 - 26 мај, 2024

Ознака : СИЛВАНА

Ви препорачуваме на СПДестинации и ДегустацииЖенски печатСлајдер

(ФОТО) ЧУДЕСНИОТ ДВОР НА СИЛВАНА: Рајска убавина во село Секирник

Ј.К.Д
Семејството Панајотови имаат преубав двор во село Секирник, општина Босилово, толку убав што моравме да подзастанеме и да ѝ поставиме неколку прашања на домаќинката, Силвана...