Ознака : сигурносни камери

Секојдневие

Овие луѓе снимиле несекојдневни случки на сигурносните камери (ВИДЕО)

Еспресо
Дали некогаш сте размислувале за вградување на сигурносна камера пред влезната врата на својата куќа или стан? Тоа можеби и не е лоша идеја воопшто....