Ознака : Сергеј Бубновски

Здрави навики

Руски доктор советува: Високиот притисок не се лекува со таблети!

Васко Спасоски
Професорот Сергеј Бубновски еднаш едвај се спасил од болест. Успеал да се извлече, но не со помош на лекови, туку со сопствен систем на лекување...