Ознака : сатана

Свет Слајдер Сцена

„Бијонсе со години лаже! Таа не е црна, туку е бела и потекнува од Италија – се вика Ан Мари Ластраси! (ВИДЕО)

Васко Спасоски
Бијонсе (38) не била бремена, носела лажен стомак, ја избелувала кожата за да биде попривлечна на публиката, а нејзиното вистинско име е Ан Мари Ластраси....