Ознака : сангрија

Гастро марифети

Летна безалкохолна сангрија (РЕЦЕПТ)

Igor
Речиси секој популарен коктел има и своја безалкохолна верзија, па така и познатата сангрија. Во лето, некои луѓе не можат да го поднесат алкохолот, па...