Ознака : роналд рид

Секојдневие

Скромниот домар секој ден пиел кафе во болницата: Кога починал семејството ја дознало неговата тајна

Еспресо
Домарот од Вермонт и чувар на бензинска пумпа, Роналд Рид, докажа дека со скромната плата може да заштеди сума со дури 7 цифри. Всушност, Роналд...