Ознака : метеоролог

Народ гледа

ВИДЕО | Метеоролог предупредува: Ве молам, не јадете мразулци, не знаете што лижете!

Еспресо
Кога температурите паѓаат под нулата, на покривите и столбовите се формираат ледени мразулци и иако нивното лижење и грицкање можеби звучи забавно, и секој од...