Ознака : мемории

Лајфстајл Ретро

Погледнете ја 2019 година во 6 минутно видео!

Слободен Печат
На видеото се прикажани сите настани и случувања кои ја одбележаа 2019 година и по кои ја памтиме. Исто така се прикажани и едни од...