16.8 C
Скопје
08:21 - 22 мај, 2024

Ознака : лешник

Дестинации и Дегустации

Лешник – лек и храна

Igor
Уште одамна лешникот се користел за лекување на многу болести. Се верувало дека лешникот е плод на мудроста и на знаењето. Кога лешниците богато би...