24.8 C
Скопје
13:12 - 25 мај, 2024

Ознака : ленор фини

ЛајфстајлРетроСлајдер

Чудесни жени: Леонор Фини, надреалистка која го инспирирала Диор, била првата жена која насликала гол маж

Еспресо
Леонор Фини била кралица на парискиот боемски живот, постојано присутна во весниците поради своите слики, илустрации и театарски дела, но и поради животниот стил. Родена...