-3.2 C
Скопје
01:03 - 9 февруари, 2023

Ознака : кифли со мелено месо

Дестинации и Дегустации Храна

Ки­ф­ли со ме­ле­но месо

Еспресо
Сос­тојки: 1 кг брашно 500 гр ме­ле­но месо 600 мл јо­гурт 50 гр су­сам 5 јајца 1 гла­ви­ца кро­мид 1 пра­шок за пе­чиво мас­ло за...