14:58 - 19 април, 2024

Ознака : брана

Секојдневие

Поради неа денот трае подолго: Градбата која го успори движењето на Земјата! (ВИДЕО)

Еспресо
Од пирамидите во Гиза, до Пентагон, големата палата во Букурешт, луѓето непрестанато ги поместуваат границите кога се во прашање мегаструктурите, но само една е направена...