7.8 C
Скопје
04:35 - 28 февруари, 2024

Ознака : бербери

Секојдневие

Кинеските бербери на креативен начин успеваат да ја завршат работата и притоа да се заштитат! (ВИДЕО)

Еспресо
Берберите од Кина пронајдоа креативен начин како да ги услужат своите клиени, но сепак да бидат на сигурна дистанца поради епидемијата од коронавирус – користејќи...