4.8 C
Скопје
01:53 - 4 март, 2024

Ознака : аудиција

ЕспресоСлајдер

АЈДЕ, ШТО ЧЕКАТЕ: Отворена аудицијата за нови членови на Детскиот музички фестивал „ПОТОЧИЊА“

Еспресо
Најмили другарчиња и почитувани родители, по две години, повторно се одржува Аудиција за прием на нови членови – учесници на Детскиот музички фестивал „ПОТОЧИЊА“ 2022....