16.8 C
Скопје
15:15 - 27 февруари, 2024

Ознака : артритис

ЗдравјеСлајдер

Девет домашни лекови за ублажување на артритисот и болните зглобови

Еспресо
Артритисот е хронична прогресивна воспалителна болест, која ги зафаќа најчесто носечките зглобови (рацете и нозете). Предизвикува болка, здрвување, отекување и ограничување на движењето и функцијата...
ЗдравјеСлајдер

Девет домашни лекови за ублажување на артритисот и болните зглобови

Еспресо
Артритисот е хронична прогресивна воспалителна болест, која ги зафаќа најчесто носечките зглобови (рацете и нозете). Предизвикува болка, здрвување, отекување и ограничување на движењето и функцијата...