16.8 C
Скопје
14:41 - 27 февруари, 2024

Ознака : Архиви на невидливите

Ви препорачуваме на СПЕспресоЖенски печатСлајдерЧудесни жени

ПРОМОЦИЈА НА КНИГА: Архиви на невидливите

М.Р.
Во петок, 29.10.2021, со почеток од 13 часот, во НУБ „Св. Климент Охридски“ – Скопје, Центарот за истражување на национализмот и културата (ЦИНИК) ќе одржи...