7.8 C
Скопје
04:28 - 28 февруари, 2024

Ознака : Англичанец

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниПитоми и дивиСлајдер

(ФОТО) ПРИКАЗНА ОД СКОПЈЕ КОЈА ЌЕ ВЕ РАЗНЕЖНИ: Мистер, зашто е со манири и Клауд зашто личи на пуфкаст бел облак

Ј.К.Д
Активистката Маја Поповска цели 12 години се занимава со спасување, лекување и вдомување на улични мачки, од 2014 година го раководи нејзиното здружение „Енџелкетс санктуари“...