Ознака : злоставувани жени

Секојдневие

Приказни од ЗЛОСТАВУВАНИ ЖЕНИ кои го шокираа БАЛКАНОТ: Професор заклучил ученичка во кабинет, па почнал со своите БОЛНИ дејствија

Еспресо
Движењето „Me Too“ откако стана актуелно во Америка, наеднаш се прошири и низ целиот свет. Приказни за жени кои се сексуално злоставувани од претпоставени на...