Ознака : уништил

Секојдневие

Со еден потег и ја уништил првата брачна ноќ – „Беше одвратно!“

Еспресо
„Драга Деидре: Мојот сопруг ја расипа нашата прва брачна ноќ нарекувајќи ме со име на друга жена додека водевме љубов“, се пожали една млада жена...