Ознака : славни актери

Филм и ТВ

Овие актери се доказ дека никогаш не е доцна: Популарноста ја стекнаа во подоцни години, а заработуваат милиони

Еспресо
Многу светски филмски ѕвезди чекаа со години за да добијат голема улога на големото платно, па да започнат редовно да се појавуваат на насловните страници...