Ознака : пецива

Секојдневие

„Корги пецива“ се новиот хит на интернет! (ФОТО)

Еспресо
Доколку се уште немате слушнато за феноменот наречен „cute Corgi butt“ сега е времето за тоа! Фотографиите и видеата од овие мали и слатки кучиња...