Ознака : пешкирите

Секојдневие

На козметиката и пешкирите местото не им е во бањата – Не сте свесни што се случува со нив таму!

Еспресо
Повеќето луѓе ги чуваат пешкирите, козметиката и бричевите во бањата, а не се ни свесни колку тоа всушност не е паметно решение. Разликите во температурата...