Tag : миење садови

Инспирација и совети

Миење садови и слушање музика – добитна комбинација против стрес

Еспресо
Миењето садови го намалува стресот, ако тоа го правите со посебно внимание и полна концентрација во моментот, тврдат истражувачите од Државниот универзитет Флорида. Истражувачите докажале...