21.8 C
Скопје
20:36 - 19 мај, 2024

Ознака : М.Р.

СветСлајдерСцена

ЗОШТО ГО СЛАВИМЕ ДОАЃАЊЕТО НА НОВАТА ГОДИНА? Вавилонците започнале, а Цезар ги направил клучните промени!

М. Р.
Новата година претставува крај на една година, односно почеток на друга година, тоа е момент што се слави ноќта на 31 декември. А годинава, повеќе...