18.8 C
Скопје
23:57 - 19 мај, 2024

Ознака : Лилјана Спироска

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

(ФОТО) ГЕРМАНСКА БАЈКА НА ОХРИЃАНКАТА ЛИЛЈАНА: Трендафилите ме потсетуваат на Охридскиот парк каде го поминав детството!

Ј.К.Д
Убаво е кога ќе се изнајдеме Македонци на сите страни на светот, а обединети преку љубовта кон земјата и кон – цвеќињата. Денес разговараме со...