Ознака : лидија панг

Uncategorized

Невестата во црно: Лидија Панг покажа дека треба да се излезе од шаблонот (ФОТО)

Слободен печат
Лидија Панг покажа дека треба да се излезе од шаблонот и да се остане доследен на својот вкус и на желбите. Таа е модна дизајнерка,...