Ознака : квин соседи

Секојдневие

Шпанец во ритамот на Квин ја чистеше терасата и ги забавуваше соседите (ВИДЕО)

Еспресо
Дури и во морето од негативни вести и тешката ситуација поради пандемијата на коронавирусот, еден маж од Шпанија ги насмеа своите соседи со одличниот перформанс...