Ознака : ќофте

Секојдневие

Гордана прави ЏЕМ ОД ПАТЛИЏАН: Вели дека после него ќе заборавите на ЧОКОЛАДО

Igor
Гордана Лишиќ од Топола, Србија, е земјоделка која сака да готви на својот шпорет на дрва. Таа е сладокусец и сака да испробува разни работи...