Ознака : кино. вешерот

Филм и ТВ

Нетфликс: Хенри Кавил го отелотвори „Вештерот“

Слободен печат
Хенри Кавил немаше никакви шанси со улогата во „Човек од челик“ да го истисне од меморија оригиналниот Супермен – Кристофер Рив, кој буквално го отелотвори...