25.8 C
Скопје
09:43 - 24 јуни, 2024

Ознака : Јованка Тренчевска

ЕспресоСлајдер

Бесплатна правна помош за жртвите на насилство – во ЕХО Штип поддршка за 176 жени

Еспресо
Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска го посети специјализираното советувалиште за жени и девојки жртви на родово засновано и семејно насилство и нивните...