Ознака : изложеност

Секојдневие

Научниците откриваат зошто постарите лица се позагрозени од корнавирусот

Еспресо
Од почетокот на пандемијата на коронавирусот, лекарите предупредуваат дека постарите се најзагрозената група, а сега експертите објаснуваат и зошто е тоа така. Досегашните податоци покажуваат...