Ознака : италијанците

Секојдневие

Италијанците направија сладолед „лек за ковид-19“

Еспресо
Додека бројни италијански трговци, угостители и слаткари имаат економски потешкотии поради намалениот обем на работа како последица на коронавирусот, сепак, оние кои продаваат сладолед не...