Ознака : ибупрофен

Здрави навики

Која е разликата помеѓу парацетамолот и ибупрофенот и дали е безбедно да се земаат заедно овие лекови?

Еспресо
Се будите со главоболка или треска? Веројатно ќе посегнете по најчесто достапните лекови против болки – парацетамол или ибупрофен. Но, некои луѓе не знаат дека...