24.8 C
Скопје
08:27 - 13 јуни, 2024

Ознака : долготрајност

ИнтимаЛајфстајл

КАЗНАТА НА ПЕНИСОТ: Не е секогаш среќа да ви биде нон-стоп „дигнат“

Еспресо
Секогаш да ви биде „дигнат“ не е баш некоја среќа, а оние што страдаат од пријапизам знаат за што зборуваме. Зборуваме за клиничката состојба која...