26.8 C
Скопје
09:03 - 13 јуни, 2024

Ознака : чување

Дестинации и ДегустацииСлајдерХрана

Места на кои никако не треба да ја чувате зимницата

Еспресо
Дури и совршено подготвената зимница во добро стерилизирана тегла може да се расипе ако се чува на погрешно место. На многумина подготвувачи на зимница, сигурно...