17.8 C
Скопје
14:25 - 27 февруари, 2024

Ознака : бавчика

Ви ПрепорачувамеДестинации и ДегустацииЕспресоИнтервјуСлајдер

Среде бавча со Гордана Цветаноска: Македонскиот аграр е како вејка на ветрот

Јасмина Кантарџиева Димков
Најтешко е да си земјоделец во Македонија. Носителите на одлуки најчесто ги дизајнираат законските решенија без дијалог со земјоделците, без да ги слушнат нивните потреби....